Dao Er Et Af De Distributionsselskaber, Der For Alvor Er Blevet Populære I Danmark

DAO er et af de distributionsselskaber, der for alvor er blevet populære i Danmark’ Det er et solidt alternativ til mange af de andre kendte leveringsfirmaer, for de tilbyder et hav af gode fordele’ Her ser vi nærmere på nogle af dem – du får nemlig 5 grunde til at sende pakker med DAO!

1′ DAO leverer hurtigt

De fleste pakker og paller, som sendes med DAO, leveres enormt hurtigt’ Ved enkelte ekspresforsendelser kan leveringen ske allerede senere samme dag’ I de fleste tilfælde kommer pakken frem dagen efter afsendelse, men det er stadig langt hurtigere, end hvad de fleste andre pakkeselskaber kan tilbyde DAO

En ekstra bonus: DAO leverer hurtigere til de nordiske lande end alle andre selskaber’ DAO er nemlig også aktiv i Sverige, Norge og Finland, og det betyder, at dine nordiske forsendelser altid vil komme hurtigt frem’

2′ Nemt at spore pakker med DAO

Mens din pakke er undervejs, kan du spore den’ DAO har nemlig et effektivt sporingssystem, hvor pakken blive registreret alle skridt undervejs’

Du sporer pakken via DAOs hjemmeside’ De har en søgefunktion øverst på hjemmesiden, hvor det er nemt at indtaste pakkenummeret og se, hvor den befinder sig’

3′ God service når du har brug for det

DAOs chauffører er kendt for at være smilende og venlige’ Det er i hvert fald hvad mange kunder siger i deres anmeldelser – se for eksempel Trustpilot’

En anden ting er, at DAO har en effektiv kundeservice’ Du kan både skrive en mail og få et skriftligt svar på din henvendelse, men du kan også ringe via telefonen og få en almindelig samtale’ Det går som regel lynhurtigt med at få et svar’

4′ Priser der er retfærdige

DAO priser varierer alt efter forsendelsen’ For eksempel har størrelsen og vægten indflydelse, og det samme har destinationen’ Men generelt kan du forvente at få en god pris, når du sender via DAO’ Desuden får du en klar prisidé allerede online inden du bekræfter – og det er den endelige pris, du vil komme til at betale’ Ingen skjulte gebyrer der optræder senere’

5′ Et miljøvenligt distributionsselskab

DAO er et firma, der går op i miljøet’ De forsøger nemlig altid at levere så bæredygtigt som muligt’ Allerede nu har de gjort en god indsats: For eksempel med at begrænse brændsstof, sætte hastighedsbegrænsere i bilerne, og arbejde med en aktiv grøn omstilling’ De har sat sig et mål, der hedder at i 2025 skal DAO-koncernen være helt og holdent skiftet til vedvarende energi’ Både inden for fast ejendom og hvad der foregår internt – men også med hensyn til køretøjerne’

Der er altså flere gode grunde til at vælge DAO’ De tilbyder fine løsninger for både private og erhvervskunder’ Se hvad DAO kan gøre for dig, og få en god deal næste gang du skal sende en forsendelse!

This entry was posted in Sports and tagged . Bookmark the permalink.